Koninkrijk der Nederlanden - Nizozemska. Ambasada (Zagreb) (Zagreb : Nederlandse Ambassade Zagreb, 2006)
Mrežne stranice nizozemske ambasade
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana:18.2.2010.
Keywords: Nizozemska. -- Ambasada (Zagreb); Nizozemska -- Diplomatski odnosi -- Hrvatska; Hrvatska -- Diplomatski odnosi -- Nizozemska