E-informacijski i referalni centar za ranu intervenciju u djetinjstvu (Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID) ; Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, Znanstveno-učilišni kampus Borongaj, 2009)
Web-stranice projekta namijenjenog roditeljima male djece koja imaju teškoće u razvoju ili kod kojih postoji rizik njihovog pojavljivanja u ranoj fazi suočavanja