A model for developing and evaluating games and simulations in business and economic education - Zapalska, Alina M. (Array, 2008)
Primjena igara i simulacija u učionici potaknula je istraživanja koja se odnose na njihovu prisutnost i pedagošku dobrobit. Međutim, do danas, mali je broj istraživanja bio usredotočen na ulogu profesora u razvijanju igri i simulacija za primjenu u učionici. Ovaj tekst predstavlja okvir kako razviti igre i simulacije za učionice, a koje bi mogle poslužiti za daljnja istraživanja. Rezultati daljnjih istraživanja mogu pomoći pri vrednovanju igara i simulacija i koliki je njihov doprinos u razvijanju vještina odlučivanja i brojnih spoznajnih sposobnosti kod učenika