Neobjavljeni natpisi iz Salone = Unpublished inscriptions from Salona - Matijević, Ivan, arheolog (Array, 2008)
Sažetak: U radu se objavljuju dosad nepoznati ulomci natpisa iz Salone. Riječ je o 17 ulomaka, od kojih se najveći dio danas čuva u arheološkoj zbirci Marka Matijevica u Solinu. Od spomenika bismo izdvojili ulomak natpisa na kojemu se spominje Prva kohorta Belgijaca (cohors I Belgarum equitata), zatim ulomak posvetnoga natpisa, ulomak luksuznije stele sa spomenom imena Melite i ugao jednostavne stele na kojoj je sačuvano ime Celer