Bibliografija o Visu i viškom arhipelagu u časopisu Bullettino di archeologia e storia dalmata / Vjesnik za arhelogiju i povijest dalmatinsku = Bibliography on Vis and the Vis archipelago in the journal Bullettino di archeologia e storia dalmata / Vjesnik za arheologiju i povijest dalmatinsku - Anić, Hanja (Array, 2008)
Sažetak: Nastavljamo s objavljivanjem bibliografije i kazala lokaliteta iz časopisa Bullettino di archeologia e storia dalmata / Vjesnik za arheologiju i historiju dalmatinsku / Vjesnik za arheologiju i povijest dalmatinsku. Otoci Vis, Biševo, Jabuka, Palagruža, Sušac i Svetac područja su bogata arheološkom i povijesnom građom koja su svoje mjesto i stručnu obradu pronašla i u Bullettinu / Vjesniku. Na stranicama Vjesnika su kolega Branko Kirigin i kolega Boris Čargo objavili dvije arheološke bibliografije o Visu i njegovom arhipelagu. Kao i u prethodnom svesku podaci za bibliografiju i kazalo izvađeni su iz članaka, s ovitka časopise te iz dodataka. Članci su numerirani i poredani po autorima abecednim redom. Nepotpisani članci uvršteni su prije potpisanih članaka. Brojevi u kazalu označavaju bibliografsku jedinicu. Uz kratice su pridodane promjene naslova i točan popis svakog godišta / sveska, godine izlaženja i godine tiskanja