Herman Bolle : izgradnja i opremanje katedrale u Đakovu (1876.-1884.) - Damjanović, Dragan, povjesničar umjetnosti (Array, 2009)
Sažetak: Članak se bavi udjelom arhitekta Hermana Bolléa u završnim radovima na izgradnji i opremanju đakovačke katedrale (1876.–1884.), kao i okolnostima njegova osamostaljivanja od arhitekta Friedricha Schmidta i preseljenja u Zagreb 1879. godine