The effect of travoprost 0.004% as an adjuvant to timolol 0.5% therapy - Kovačić, Željko, oftalmolog (Array, 2009)
Cilj studije bio je ispitati uspješnost terapije travoprostom 0.004% pridodanog već postojećoj terapiji timololom 0,5%