Age, growth and length–weight relationship of Coelorinchus caelorhincus (Risso, 1810) in the Adriatic Sea - Isajlović, Igor; Vrgoč, Nedo; Zorica, Barbara; Peharda Uljević, Melita; Krstulović Šifner, Svjetlana; Piccinetti, Corrado (2009)
Uzorci morskog miša Coelorinchus caelorhincus sakupljeni su pridnenom povlačnom mrežom koćom tijekom ekspedicije MEDITS (“Mediterranean International Trawl Survey”) u lipnju 2003. u sjevernom i srednjem Jadranu. Za analizu je spremljeno sveukupno 175 primjeraka C. caelorhincus od čega 90 mužjaka, 84 ženke i 1 nedeterminirani primjerak
Bibliografija: 16 jed
Keywords: Morski miš -- Dužinsko-maseni odnos -- Otolit; Jadransko more