Physical and chemical properties of the water column and sediments at sea bass/sea bream farm in the middle Adriatic (Maslinova Bay) - Matijević, Slavica (Array, 2009)
Na uzgajalištu lubina i komarči u srednjem Jadranu, uvala Maslinova (otok Brač), su tijekom 2001-2006 istraživane fizikalne i kemijske osobine vodenog stupca i sedimenta