Bibliografija ekohistorije i ekonomske povijesti grada Varaždina i njegove okolice - Obadić, Ivan (Array, 2009)
Sažetak: U ovom radu autor predstavlja bibliografiju radova o ekohistoriji i ekonomskoj povijesti grada Varaždina i njegove okolice. U kratkom uvodnom tekstu ukratko se iznosi cilj ovog rada, statistička analiza prikupljene građe i nekoliko natuknica o objavljenim izvorima, te metodologija pri sastavljanju popisa radova