Korekcijski faktor uređaja za kontinuirano određivanje masene koncentracije lebdećih drvnih čestica fotometrijskom metodom - Čavlović, Anka Ozana (Array, 2009)
U pogonima za mehaničku obradu drva skupljani su uzorci drvne prašine iz zraka u radnom okružju radi određivanja korekcijskog faktora uređaja za kontinuirano mjerenje masene koncentracije lebdećih drvnih čestica fotometrijom.