Šolta službene stranice općine. (Grohote : Općina Šolta, 2010)
Službene web stranice općine.
Pristup: World Wide Web (opis građe dana: 2.6.2010. ; zadnji opis prema verziji dana: 20.2.2014.)
Stv. nasl. s naslovnice
Keywords: Lokalna samouprava -- Šolta; Šolta -- Vodiči