Dnevnik iz Afrike - Raguž, Krešimir, novinar (Zagreb : Večernji.hr, 2010)
Blog novinara o ljudima i životu u Južnoafričkoj Republici za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 21.6.2010.)
Keywords: Južnoafrička Republika -- Opisi i putovanja -- Blogovi; Južnoafrička Republika -- Društveni uvjeti -- 21. st. -- Blogovi