WWW.poduckun.net (Zagreb : Liburnija.net, 2009)
Mrežne stranice s lokalnim vijestima iz Kvarnera.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL : www.liburnija.net
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 23.6.2010.).
Keywords: Kvarner -- Vodiči