Ispitivanja polimerom modificiranog betona nerazornim metodama - Banjad Pečur, Ivana (Array, 2009)
Sažetak: U radu je objašnjena svrha međulaboratorijskih ispitivanja i opisan postupak pripreme, provedbe, vrednovanja i izvještavanja o rezultatima. Prikazana je i primjerima potkrijepljena statistička analiza rezultata koja je u skladu s priznatim normama i uputama. Opisana je analiza rezultata ispitivanja metodom raspona i srednjih vrijednosti te metodom ANOVA. Rad je namijenjen ispitnim laboratorijima koji žele organizirati međulaboratorijsko ispitivanje i/ili sudjelovati u njemu