Poetski interesi učenika razredne nastave - Grahovac-Pražić, Vesna (Array, 2009)
U radu se govori o interesima učenika razredne nastave za lirsku pjesmu. Polazi se od značajki lirske pjesme i njenoga položaja u nastavi te postojećih istraživanja u metodičkoj literaturi. Istraživanje je provedeno u osnovnoj školi u Gospiću, u Ličko-senjskoj županiji, na odabranom uzorku učenika razredne nastave. Dobiveni rezultati prikazani su i analizirani u radu.