Muzej grada Crikvenice - Muzej grada Crikvenice (Crikvenica : Muzej grada Crikvenice, 2009)
Web-stranice muzeja sa zadaćom prikupljanja, čuvanja, dokumentiranja, proučavanja i prezentiranja kulturne baštine Grada Crikvenice i okolice.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.mgc.hr/index.html
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana:26.8.2010. ; zadnji opis prema verziji dana: 1.10.2020.)
Keywords: Muzej grada Crikvenice; Muzeji -- Hrvatska