Overlooked hybrids of Prunella L. [Laminaceae] in Croatian flora : Vedran Šegota, Antun Alegro & Vladimir Hršak - Šegota, Vedran (Array, 2009)
Prisutnost slabo poznatih hibrida Prunella x dissecta i Prunella x intermedia potvrđena je za floru Hrvatske. Podaci o rasprostranjenosti sakupljeni su iz literature, revidiranog herbarskog materijala i terenskih opažanja. Navedena su dijagnostička svojstva svih hibrida kao i determinacijski ključ