Dinaridi - društvo za istraživanja i snimanja krških fenomena (Dinaridi - društvo za istraživanja i snimanja krških fenomena, 2009)
Mrežne stranice multidisiclinarne udruge speleologa i snimatelja koji se bave istraživanjem krških fenomena.