Dinaridi - društvo za istraživanja i snimanja krških fenomena - Dinaridi - društvo za istraživanja i snimanja krških fenomena (Zagreb) (Zagreb : Dinaridi - društvo za istraživanja i snimanja krških fenomena, 2009)
Mrežne stranice multidisiclinarne udruge speleologa i snimatelja koji se bave istraživanjem krških fenomena.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana:9.9.2010.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Dinaridi - društvo za istraživanja i snimanja krških fenomena (Zagreb); Speleologija -- Hrvatska