A contribution to the knowledge of vascular flora of Krka National Park - Milović, Milenko (Array, 2009)
Na temelju ranije objavljenih podataka i rezultata našeg terenskog istraživanja u radu se analizira sastav vaskularne flore Nacionalnog Parka »Krka« nakon promjene granica 1997. godine. Uz 755 svojti koje su prethodno bile zabilježene za područje Parka u današnjim granicama, pronađene su još 233 svojte, pa ukupna vaskularna flora sada broji 988 svojti. Istraživanja se nastavljaju