Torčec-Međuriče – prilog poznavanju materijalne kulture halštatskih naselja u koprivničkoj Podravini = Torčec-Međuriče – a contribution to the understanding of the material culture of the Hallstatt settlements in the Podravina region around Koprivnica - Kovačević, Saša, arheolog (Array, 2009)
U ovom radu predstavlja se arheološki lokalitet Međuriče, u Torčecu, u koprivničkoj Podravini. Velika se pozornost pridaje rezultatima probnih arheoloških istraživanja koja je na ovom nizinskom lokalitetu tijekom 2007. godine proveo Institut za arheologiju, kao i materijalu prikupljenom u višegodišnjim obilascima lokaliteta od strane braće Zvijerac, lokalnih arheologa-amatera. Istovremeno se donose i rezultati interdisciplinarnih analiza obavljenih na uzorcima prikupljenim tijekom sondiranja. Svi se podaci objedinjuju u skicu, u kojoj su ocrtani obrisi novoga podravskog nizinskog naselja iz razdoblja starijega željeznog doba