Hrvatski centar za autohtone vrste riba i rakova krških voda (Hrvatski centar za autohtone vrste riba i rakova krških voda, 2008)
Web-stranice centra koji se bavi istraživanjem, uzgojem i izradom projekata i programa komercijalnog uzgoja autohtonih vrsta riba i rakova krških voda.