Hrvatski centar za autohtone vrste riba i rakova krških voda - Hrvatski centar za autohtone vrste riba i rakova krških voda (Otočac) (Otočac : Hrvatski centar za autohtone vrste riba i rakova krških voda, 2008)
Web-stranice centra koji se bavi istraživanjem, uzgojem i izradom projekata i programa komercijalnog uzgoja autohtonih vrsta riba i rakova krških voda.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL : http://pastrveituristi.otocac.hr/index.php?lang=hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 18.10.2010. ; zadnji opis prema verziji dana: 12.5.2022.)
Keywords: Hrvatski centar za autohtone vrste riba i rakova krških voda (Otočac); Ribe -- Gacka dolina