Specifičnosti terapije solidnih malignih tumora dječje dobi - liječenje tumorske bolesti uz primjerenu potpornu terapiju - Stepan, Jasminka (Array, 2009)
U radu su iznesene osnovne postavke liječenja solidnih malignih tumora dječje dobi: intenzitet terapije je definiran rizičnošću bolesti, a terapija se provodi uz primjerenu potpornu terapiju