Specifičnosti terapije solidnih malignih tumora dječje dobi - liječenje tumorske bolesti uz primjerenu potpornu terapiju - Stepan, Jasminka; Jakovljević, Gordana; Bonevski, Aleksandra; Rimac, Milan; Nakić, Melita; Ćepulić, Mladen (2009)
U radu su iznesene osnovne postavke liječenja solidnih malignih tumora dječje dobi: intenzitet terapije je definiran rizičnošću bolesti, a terapija se provodi uz primjerenu potpornu terapiju
Bibliografija: 8 jed
Summary
Keywords: Maligni tumor -- Djeca -- Kemoterapija -- Potporna terapija -- Citostatici