Indikacije za dentalnu digitalnu volumensku tomografiju : aktualni pregled o mogućim i praktičnim pitanjima u kliničkoj svakodnevici - Schmied, Bastian (Array, 2009)
Dentalne digitalne volumenske tomografije koje su se prikupljale na Klinici za stomatologiju u Freiburgu kroz razdoblje od oko godinu i pol, analizirale su se u pogledu njihove uvijek temeljene, opravdane indikacije. Kod korištenih uređaja radilo se o ProMax 3D i NewTomu 3G. Prijeoperativno planiranje terapije i traženje fokusa dokazali su se najčešće postavljenim indikacijama