Obiteljski fotografski album - Belaj, Melanija (Array, 2009)
U tekstu se analizira klasični obiteljski album jedne od kazivačica na temelju konceptualnog okvira američkog vizualnog antropologa Richarda Chalfena. U drugom dijelu teksta spomenuti obiteljski album pokušava se sagledati u svjetlu studije obiteljske fotografije francuskog sociologa Pierrea Bourdiea i studije reklamnih fotografija Ervinga Goffmana