Inicijali, pseudonimi i šifre kao potpisi Vida Blažinčića - Vrabec, Marica (Array, 2009)
Vid Blažinčić rođen je u Beketincu, zapadnom dijelu križevačke općine. Već kao student KBF-a u Zagrebu počeo se javljati svojim radovima u književnim časopisima, kao i časopisima za obrazovanje kulturu i prosvjetu. Piše pjesme, priče, bajke i dramske tekstove. Aktualnostima iz službujućih sredina javlja se u dnevnim tiskovinama. Dio radova potpisuje pravim imenom i prezimenom, a dio samo inicijalom imena ispred prezimena. Znatan broj njegovih ostvarenja nosi samo inicijale, pseudonime i šifre umjesto pravoga imena i prezimena. Potpisne znakove rabi u raznim kombinacijama i rado se njima koristi