Franjevci trećoredci glagoljaši - Franjevci trećoredci (Zagreb : Franjevci trećoredci glagoljaši, 2001)
Web-stranice trećega samostanskoga franjevačkoga reda.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.franjevcitor.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 16.11.2010.; zadnji opis prema verziji dana: 5.11.2021.)
Keywords: Franjevci trećoredci