Prinosi i koncentracije Mn i Zn u zrnu samooplodnih linija i hibrida kukuruza - Rastija, Mirta (Array, 2009)
Cilj ovoga rada je bio odrediti odnose među koncentracijama bora (B), bakra (Cu), željeza (Fe), mangana (Mn), molibdena (Mo) i cinka (Zn) izmjerenih induktivno spregnutom plazmom – optičkom emisijskom spektrometrijom (ICP-OES) u suhom zrnu 297 genotipova jedne populacije kukuruza tijekom dvije vegetacijske godine