Nekrotizirajući fascitis natkoljenice : prikaz bolesnika i pregled literature - Martić, Krešimir (Array, 2009)
Nekrotizirajući fascitis je rijetka, ali vrlo teška infekcija kože, potkožnog tkiva i fascije, karakterizirana izrazito brzim širenjem upale. Povezana je sa značajnim morbiditetom i mortalitetom