Lovački savez Bjelovarsko-bilogorske županije (Lovački savez Bjelovarsko-bilogorske županije, 2009)
Mrežne stranice saveza čiji je cilj promiđba lovstva kao organizirane djelatnosti na principima očuvanja i zaštite okoliša, te poštivanja prirodnih i društvenih pravila.