[Akt s cipelama] - Šohaj, Slavko (1970)
Prikazan je ženski akt kako sjedi raširenih nogu na velikom tamnom predmetu, lik je stiliziran ali uočljive su crne cipele. Figura je okružena crnim vertikalnim linijama nalik na stupove.