[Akt i linije] - Šohaj, Slavko (1983)
Stilizirani ženski akt je frontalno prikazan, s rukama iza leđa, kako stoji u neodređenom prostoru. Vidljivi su predmeti kao stol s vazom, dok vertikalne linije dodatno strukturiraju prostor.