Mechanical and service properties of low carbon steels processed by severe plastic deformation - Dobatkin, S. V. (Array, 2009)
Istražena je struktura i svojstva niskougljičnog čelika 0,09% C-Mn-Si-Nb-V-Ti, 0,1% C-MN-V-Ti i 0,09% C-Mo-V-Nb poslije hladnog kanalno kutnog prešanja (KKP)