Neki oblici istočnomediteranske reljefne keramike iz Arheološkoga muzeja u Splitu = Some forms of Eastern Mediterranean relief ware from the Archaeological Museum in Split - Mardešić, Jagoda (Array, 2009)
U radu se objavljuju primjerci reljefnih korintskih zdjelica i knidske antropomorfne keramike koji se čuvaju u Arheološkome muzeju u Splitu. Obje vrste keramike izvozile su se na prostor zapadnog Mediterana premda ne u velikim količinama