Središnji savez uzgajivača konja Hrvatski posavac (Središnji savez uzgajivača konja Hrvatski posavac, 2010)
Mrežne stranice organizacije čiji je cilj unaprjeđenje uzgoja te promidžba i zaštita pasmine konja Hrvatski posavac.