Hrvatski sindikat djelatnika u kulturi - Hrvatski sindikat djelatnika u kulturi (Zagreb) (Zagreb : Hrvatski sindikat djelatnika u kulturi, 2010)
Stranice interesno udruženih kulturnih radnika zaposlenih u ustanovama kulture Republike Hrvatske te samostalnih umjetnika.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.sindikat-kulture.hr/s/pocetna.html
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 29.12.2010)
Keywords: Hrvatski sindikat djelatnika u kulturi (Zagreb); Sindikati -- Hrvatska