Zbirka fibula iz Mogorjela = The fibulae collection from Mogorjelo - Busuladžić, Adnan (Array, 2008)
U radu se obrađuju fibule s lokaliteta Mogorjelo. Temeljem analize primjeraka pohranjenih u Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine konstatirano je postojanje 67 fibula grupiranih u 10 tipova. Kronološki kontekst potvrđuje kontinuitet naseljenosti od 1. do 6. stoljeća