Pisani izvori u službi arheološkog istraživanja Scripta et effoffiones : nastava = Written sources in the service of archaeological research Scripta et effossiones : lecture work - Kuntić-Makvić, Bruna (Array, 2006)
Ukratko se prikazuju koncepcija, struktura, ciljevi i sadržaj nastave predmeta “Pisani izvori u službi arheološkog istraživanja”