Pisani izvori u službi arheološkog istraživanja Scripta et effoffiones : nastava = Written sources in the service of archaeological research Scripta et effossiones : lecture work - Kuntić-Makvić, Bruna (2006)
Ukratko se prikazuju koncepcija, struktura, ciljevi i sadržaj nastave predmeta “Pisani izvori u službi arheološkog istraživanja”
Bibliografija: str. 257-262 ; bilješke uz tekst
Tekst usporedo na eng. i hrv. jeziku
Keywords: Arheologija -- Pisani izvori