Clissa (Lasor a Varea, 1713)
Brežuljkast pajzaž. Na najvećem brežuljku tvrđava, u podnožju grad. U lijevom uglu vidljiv dio zaljeva. Ispod prikaza Klisa otisnut takst u tri stupca. Na poleđini prikaz Sluys (grad u Nizozemskoj) podno kojeg je otisnut tekst u tri stupca.