Clissa - Franco, Giacomo; Savonarola, Raffaello ([Padova : Lasor a Varea, 1713)
Brežuljkast pajzaž. Na najvećem brežuljku tvrđava, u podnožju grad. U lijevom uglu vidljiv dio zaljeva. Ispod prikaza Klisa otisnut takst u tri stupca. Na poleđini prikaz Sluys (grad u Nizozemskoj) podno kojeg je otisnut tekst u tri stupca.
Signature nema
Graf. list istrgnut iz knjige: Lasor a Varea, Alphonsus. Universus terrarum orbis,. Padova, 1713.
Ista grafika otisnuta u knjizi: Rosaccio, Giuseppe. Viaggo da Venetia a Constantinopoli per mare e per tere et insieme di Terra Santa. Venecija, 1606.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Bakropisi