Monasterium Omnium Sanctorum de Ztreza Ordinis S. Pauli Primi Eremitae - Pleše, Tajana (Array, 2009)
Pavlinski samostan Svih svetih u Strezi (Pavlin Kloštar) izgrađen je krajem 14. stoljeća, a napušten već sredinom 16. stoljeća. Potpuno sačuvani Urbar samostana u Strezi iz 1477. jedan je od najznačajnijih izvora za poznavanje feudalnoga uređenja srednjovjekovnoga prostora današnje kontinentalne Hrvatske. Tijekom triju sezona arheoloških istraživanja započetih 2006. potvrđeni su vanjski gabariti samostanskoga sklopa i u cijelosti je utvrđena tlocrtna dispozicija crkve Svih svetih