Obilježja tovnosti i kvalitete mesa pilića s obzirom na izvore ulja u hrani - Galović, Dalida (Array, 2009)
Provedeno je istraživanje utjecaja biljnih ulja na tovna svojstva i kvalitetu trupova Ross 308 pilića