Obilježja tovnosti i kvalitete mesa pilića s obzirom na izvore ulja u hrani - Galović, Dalida; Kralik, Gordana; Škrtić, Zoran; Bogut, Ivan (2009)
Provedeno je istraživanje utjecaja biljnih ulja na tovna svojstva i kvalitetu trupova Ross 308 pilića
Bibliografija: 9 jed
Summary
Keywords: Pilići -- Biljna ulja -- Tovna svojstva