Reproduktivna kompatibilnost sorte trešnje 'Tugarka' - Radunić, Mira (Array, 2009)
Analizirana je uspješnost zametanja plodova nakon samooprašivanja, stranooprašivanja i slobodnog oprašivanja sorte Tugarka, te su izdvojeni njeni najbolji oprašivači