Inicijative za promicanje pristupačnosti elektroničkih informacija osobama s invaliditetom - Vučić, Vedran (Array, 2009)
U radu se govori o razvoju potreba i normi za reguliranje tehnoloških, pravnih, ekonomskih i socijalnih gledišta pristupačnosti Internet mjesta i elektroničkih dokumenata za osobe s invaliditetom.