Inicijative za promicanje pristupačnosti elektroničkih informacija osobama s invaliditetom - Vučić, Vedran (2009)
U radu se govori o razvoju potreba i normi za reguliranje tehnoloških, pravnih, ekonomskih i socijalnih gledišta pristupačnosti Internet mjesta i elektroničkih dokumenata za osobe s invaliditetom.
Bibliografija: 4 jed. ; internetski izvori: 17 jed.
Abstract
Keywords: Osobe s invaliditetom -- Pristupačnost elektroničkih informacija